Εταιρία

Η Rois Acoustics είναι μια αμιγώς Ελληνική εταιρία, που ειδικεύεται στο σχεδιασμό και παραγωγή ηχείων υψηλής ποιότητας. Αν και ιδρύθηκε πρόσφατα, οι άνθρωποί της διαθέτουν μια τεχνογνωσία και σχεδιαστική παράδοση 35 χρόνων στο χώρο του ηχείου.

Ήταν το 1978, όταν μια ομάδα ανθρώπων, παρακινούμενοι από το μεράκι και την αγάπη τους για τον ήχο, ξεκίνησαν την έρευνα για την δημιουργία ηχείων υψηλής ποιότητας. Τότε ιδρύθηκε η εταιρεία Roister, η οποία βασισμένη σε πρωτοποριακή για την εποχή της επιστημονική και εργαστηριακή υποδομή, εξελίχθηκε γρήγορα στη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία κατασκευής ηχείων.

Το 2012, οι ίδιοι άνθρωποι που δημιούργησαν τη Roister και την οδήγησαν στην κορυφή της Ελληνικής αγοράς, αποχώρησαν από αυτήν και ίδρυσαν τη Rois Acoustics, επιχειρώντας ένα νέο ξεκίνημα και στοχεύοντας πλέον τη διεθνή αγορά. Έτσι, μετέφεραν στη νέα εταιρεία όχι μόνον την μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία τους αλλά και την ίδια κεντρική φιλοσοφία για ανάπτυξη ηχείων με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας και τιμής, στηριγμένη στη συνεχή επιστημονική έρευνα, την τεχνολογική εξέλιξη και στη χρήση των πιο προηγμένων μεθόδων και μέσων σχεδίασης, παραγωγής και ποιοτικού ελέγχου.

Για τη Rois Acoustics, η ηχητική ποιότητα κάθε προϊόντος αντανακλάται στην ικανότητα του να "αναπλάθει" πιστά την ατμόσφαιρα και τη συγκίνηση ενός μουσικού γεγονότος, μέσα στο χώρο ακρόασης. Έννοιες, όπως φυσικότητα, μουσικότητα, διαύγεια και ζωντάνια δεν αποτελούν απλά στοιχεία της ηχητικής ταυτότητας των προϊόντων της, αλλά είναι χαρακτηριστικά που προσδιορίζουν τον τρόπο που αυτά έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί.