Ηχείο Emphasis center

To νέο Emphasis Center της Rois Acoustics είναι ένα κεντρικό ηχείο ειδικά σχεδιασμένο για την πιστή αναπαραγωγή των διαλόγων. Σε συνδυασμό με το Emphasis 314, με το οποίο έχει κοινά σχεδιαστικά και ηχητικά χαρακτηριστικά, συνθέτουν ένα σύστημα home cinema, που θέτει νέα πρότυπα στη σχέση ποιότητας/τιμής.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Τύπος : Κεντρικό Ηχείο Μαγνητικά Θωρακισμένο, σχεδίαση κλειστού τύπου, 2 δρόμων, 3 μεγαφώνων
Μεγάφωνα : Woofer: 2x140 mm με κώνο από χαρτί, Tweeter: 1x25 mm με θόλο από μεταλλικό κράμα
Σύνθετη Αντίσταση: 6 Οhm
Ισχύς : 120 WRMS
Απόκριση συχνότητας : 55 Hz - 25 kHz
Ευαισθησία: 91 dB/Wm
Φινιρίσματα: Satin Black, High-gloss Piano Black
Διαστάσεις (ΥxΠxΒ) {mm} : 450x180x255 mm
Βάρος (Kg) : 7.1

EMPHASIS CENTER EMPHASIS CENTER EMPHASIS CENTER

Τα woofer του Emphasis Center διαθέτουν σασσί από ακουστικά αδρανές συνθετικό υλικό και κώνους από ειδικά επεξεργασμένο χαρτί με στόχο την όσο το δυνατόν πιο φυσική και αχρωμάτιστη αναπραγωγή της μεσαίας περιοχής και ειδικά της ανθρώπινης φωνής. Τα tweeter με θόλο από ειδικό μεταλλικό κράμμα, αποδίδουν με απίστευτη καθαρότητα κάθε μικρολεπτομέρεια του μουσικού προγράμματος.

Η καμπίνα του νέου Emphasis Center, φτιαγμένη από MDF με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, προσφέρει μοναδική στιβαρότητα και συμβάλλει στη διαύγεια και ουδετερότητα του ήχου του. Με φινίρισμα σε απόχρωση satin black συνδυάζεται εύκολα με κάθε διάκοσμο ενώ με φινίρισμα σε αστραφτερή λάκα piano black προσφέρει μια αίσθηση πολυτέλειας, πρωτόγνωρη για την κατηγορία του.

Τo crossover του Emphasis Center με σχεδίαση πρώτης τάξης, σχολαστικά ''κουρδισμένο" και υλοποιημένο με υλικά κορυφαίας ποιότητας, χαρίζει ήχο με αξεπέραστη φυσικότητα και μουσικότητα, που μετατρέπει κάθε ακρόαση σε ανεπανάληπτη εμπειρία!

Επιπλέον, το νέο Emphasis Center θέτει νέα πρότυπα ευχρηστίας. Χάρη στο εύκολο φορτίο του (6 Ω) και την υψηλή ευαισθησία του (91db/W/m), συνεργάζεται άψογα με οποιονδήποτε ενισχυτή. Παράλληλα, χάρη στην ειδική σχεδίασή του μπορεί να ξεδιπλώνει τις ηχητικές του αρετές ακόμα και σε χώρους ακρόασης με ιδιόμορφη διαρρύθμιση.